5 TIPS: HAPPY LIST #4

5 tips: Happy list #4 | Peek Inside

Er waren weer veel dingen waar ik blij van werd de afgelopen tijd of zelfs al langer. Op Pinterest kwam ik weer veel leuke ‘Do It Yourself‘ projectjes tegen, een nieuw kookboek die zeker de moeite waard is, maar ook een tof restaurant en een Instagram account die ik wat langer volg maar nog steeds wilde delen. En er is ook een nieuwe printable die je gratis kunt downloaden! De foto hierboven is een aanvulling op het restaurant én omdat ik dus nog heel graag terugwil (zelfs met donker weer is Kopenhagen prachtig!).

PEEK INSIDE BLOGGER STEDSANS PÅ ØSTERGRO HOTSPOT KOPENHAGEN HOMECRUSH_

1. STEDENSANS PA OSTERGO – KOBENHAVN
Een plek waar ik niet ben geweest in Kopenhagen, maar wel zo voor terug zou gaan? Dat is het Stedsans Rooftop. Stedsans bevindt zich op een dak, net buiten het centrum van Kopenhagen. Opgericht door Mette Helbæk (food writer) en chef Flemming Schiøtt Hansen. Hun missie? Clean, simple & local oftewel: pure producten, simpel én lokaal. De sfeer die er hangt, voor wat ik zie op de foto’s, lijkt mij geweldig. Overdag in het zonnetje en ’s avonds met de lichtjes aan.

Wil je meer weten neem dan even een kijkje op Stedsans CleanSimpleLocal.
2. INSTAGRAM: @VERDENIUS
Om nog even in de Scandinavische sferen te blijven, deel ik mijn favoriete Instagram account, het account van Marieke Verdenius. Marieke is food & lifestyle editor en werkt voor Jamie Magazine. Haar foto’s zijn puur, licht en met een Scandinavisch tintje. Uren kan ik er naar kijken, zo mooi! Het is dus ook niet zo gek dat ze maar liefst 76000+ volgers heeft! 😉

Ga haar gauw volgen via Instagram, geniet en laat je inspireren!

PEEK INSIDE BLOGGER @VERDENIUS HOMECRUSH_

3. EUCALYPTUS SLINGER
Ben je nog op zoek naar een leuke DIY? Deze kwam ik tegen via Pinterest en komt van de blog Homey Oh My! en ziet er superleuk uit. Nu voor de herfst met misschien wat meer herfstbladeren, maar ook zeker straks voor de Kerst. Ja – ik denk even wat verder vooruit. Maar ach, voor je het weet is het alweer zover. Op de blog vindt je trouwens nog meer leuke DIYS!

4. VAN HAVERMOUTJE NAAR NOOTJE
Na het geweldige boek Havermoutje is er nu de opvolger: Nootje. In het kookboek staan weer 70 heerlijke recepten mét noten. Pascalle Bonier & Mathijs Kok laten zien dat je met noten ook veel kunt maken met veelzijdige, verrassende en eenvoudige recepten. Bijvoorbeeld een kastanjesoep, walnotenhummus of een amandelpasta.

Bestel het boek via Havermoutje, dan signeren ze het boek én krijg je een verrassingszakje nootjes van Jan Gotjé. Wil je eerst nog even een inkijkexmplaar bekijken, dan kan dat natuurlijk ook! Bestellen kan ook via Bol.com.

5. PRINTABLE: BOODSCHAPPENLIJSTJE BRENDA KOOKT & PEEK INSIDE

PEEK-INSIDE-BLOGGER-FREE-PRINTABLE-HOMECRUSH_

Herinneren jullie de ‘Maaltijdplanner’ nog uit de vorige 5 tips: Happy list? Deze had ik samen gemaakt met Brenda en wat een leuke reacties hebben we hierop gehad. Hij werd massaal gedownload! Superleuk en dat vroeg om een vervolg. Daarom kwam gisteren bij Brenda het ‘Boodschappenlijstje’ online. Het lijstje is per categorie ingedeeld, zodat je gelijk ziet wat je nodig hebt. Ideaal dus als je naar de supermarkt gaat!

Je kan het boodschappenlijstje hier gratis downloaden, in zowel kleur als zwart/wit.

De maaltijdplanner kan je ook nog steeds gratis downloaden, in zowel kleur als zwart/wit.

De foto’s zijn gemaakt door Brenda, mijn inkt was weer eens op grr! 😉

Liefs, Angelina

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply