DIY’S OP DE SLAAPKAMER

De dagen worden weer korter, het wordt weer eerder donker en het wordt kouder buiten. Omdat het eerder donker is, breng ik veel tijd door op de slaapkamer. Heerlijk op tijd naar bed en dan weg kruipen tussen zachte kussens en dekens met een kop thee en een goed boek of lekker tv kijken in bed. Wij proberen minimaal 8 uur te slapen, dus als ik ‘s morgens mijn ogen open wil ik uitgerust zijn. Aangezien ik geen ochtendmens ben, is het fijn als de slaapkamer rust uitstraalt. Hoe leuk is het om je slaapkamer een sfeer te geven met goedkope items. Ik ben gek op DIY’s! Maar… ze moeten niet te moeilijk zijn!

MACRAMÉ MUURHANGER

LIEKS_HOME-GASTBLOG-DIY-SLAAPKAMER-HOMECRUSH_-2

Aan het bed hangt een macramé muurhanger. Gemaakt met een stok uit het bos en Zpaghetti garen. De Zpagetti garen koop je bij de Action en dan: knopen maar! Het resultaat is super leuk.

DRAADHUIS NACHTLAMPJE

LIEKS_HOME-GASTBLOG-DIY-SLAAPKAMER-HOMECRUSH_-4

Het nachtlampje is ook heel makkelijk zelf gemaakt. De draadhuisjes zijn op dit moment natuurlijk erg populair. Ik heb in het draadhuisje een lampje in gehangen en tadaa … je hebt een heel hip nachtlampje! Easy, right?

MARBLE NOTEBOOK

LIEKS_HOME-GASTBLOG-DIY-SLAAPKAMER-HOMECRUSH_-6

Ik had een notieboekje waarvan ik de kaft niet mooi van vond, de kaft kleurde namelijk ook niet mooi in mijn interieur! Ik heb het beplakt met marmer plakfolie die je kunt kopen bij de Leenbakker. Weer zo’n makkelijke DIY met mooi resultaat!

POSTER

LIEKS_HOME-GASTBLOG-DIY-SLAAPKAMER-HOMECRUSH_-5

Ik ben groot fan van posters. Debbie maakt leuke free printable posters. De poster hangt aan een broekhanger, die ik gekocht heb bij de Ikea voor 59 eurocent. Hoe leuk is dit, en… niet duur!

LIEKS_HOME-GASTBLOG-DIY-SLAAPKAMER-HOMECRUSH_-3

Ik kom de donkere dagen wel door in mijn fijne slaapkamer!

Liefs, Angelique

LIEKS_HOME-GASTBLOG-DIY-SLAAPKAMER-HOMECRUSH_-5

 Sprei wit: Ikea
Kussenhoes wit: Hema
Theelichthouder: Serax
Papieren tas: Paperbag XXL Plus 
Behang: Vtwonen vliesbehang

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply