EEN ZOETE COMBINATIE

Roze en geel, zo enorm zoetjes. Doet mij ook wel denken aan die lekkere maar o zo misselijkmakende spekjes. Maar toch zo’n fijne combi… mijn nieuwe favoriete combi! Er verdwijnt beetje bij beetje steeds meer zwart in huis en dit wordt vervangen voor wit of kleur. Nu merk ik pas hoe hard zwart eigenlijk kan zijn. De uitstraling van de woonkamer is nu een stuk zachter en zoeter en ik hou er van!

Vorig weekend scoorde ik een industrieel stoeltje in de kleur roze en ja ik weet het, eigenlijk heb ik al genoeg stoelen! Maar als het een heel inieminie prijsje is, is het gewoon haast zonde om hem niet mee te nemen toch? Dus die ging mee en wauw wat staat hij tof! Ook al is het een zoete kleur, het model en het materiaal zijn wel heel stoer! Past helemaal in de vintage/industriële stijl van onze apotherkerkast. Zo zie je maar weer dat ik meerdere stijlen kan waarderen. De rozenbottel tak maakt het net even wat meer verassend. Rood is nou niet snel de kleur die je verwacht bij deze zoete kleuren, maar toch matcht het perfect. Het grote voordeel van zo’n tak; hij gaat heel lang mee!

Ook verwende ik mezelf met het Hema circusslicht. Het &-teken is mijn favoriet vanwege de mooie ronde vorm. Nu al een dikke hype op Instagram, hij is ook zo leuk en sfeervol!

De Vitra rotary tray kan ik ook eindelijk van mijn (veel te grote) wenslijst afstrepen. Ik heb er zo vaak mee in mijn handen gestaan, maar elke keer niet gekocht. Toch bleef de tray rond spoken in mijn hoofd. Met een Loods 5 om de hoek zo snel en makkelijk in huis te halen en helemaal leuk als je nog een cadeau bon hebt. De perfecte kleur roze en een handig ding, leuk voor decoratie maar ook als etagere voor lekkere hapjes voor een feestje bijvoorbeeld. Het gele kussen die ik voor een prikkie scoorde bij de koopjeshoek van Ikea pimpte ik heel simpel op door er een mooie roze knoop op te naaien.

Wat een fijne kleurtjes he? Die ben ik voorlopig echt nog niet zat! Stiekem heb ik wel al wat groen in huis gehaald, maar ik denk dat ik daar nog even mee wacht. Misschien wel heel leuk voor de kerst?
Liefs, Jet
Circuslicht – Hema
Vitra rotary tray roze –  Fonq
Vitra toolbox mosterd – Fonq
Fest Amsterdam vaasje roze – Xcuseme
Ferm Living theedoek mosterd – Wonen met Lef

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply