MARIEKE @ THE BEACH

Hoe lekker is het als je een weekend weg gaat , gezellig met vrienden. Alle plekjes bezoeken die je geweldig vind, heerlijk eten, drinken en genieten van de omgeving. Zo geschiedde! Vorige week gingen wij erop uit. Wij hadden een huisje gehuurd in Egmond aan den hoef, maar voordat wij daar naar toe gingen hadden mijn vriendin en ik eerst andere plannen…

MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 3

Want hoe geweldig is het om direct dat heerlijke weekendje weg te beginnen met een bezoek aan een interieurwinkel die bij mijn vriendin en mijzelf boven aan de lijst staat (lees heel lange lijst;-) Dan heb ik het over L’ ETOILE conceptstore, in Schoorl. Dat zit aan de Duinweg, midden in het gezellige centrum. Dit is met uitstek de winkel als je van accessoires en kleinmeubelen houdt die oa van hout, stof, naturel, linnen en zoveel meer mooie materialen gemaakt zijn. De merken Sukha, TineK vind je veelvuldig terug. En, Niet geheel onbelangrijk, achter heel veel accessoires zit een goed verhaal. Wij waren er al eerder geweest, en werden hartelijk ontvangen door de aardige eigenaresse!!! Onder het genot van een kopje koffie hebben heerlijk door de winkel gelopen. Geniet hieronder van een kleine impressie van de winkel.

MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 13 MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 12 MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 11

Primeur: Het huis van de eigenaresse is in het december nummer van de VT wonen te bewonderen!! Jippie!!!!

Vanuit dit gezellige duindorp op naar Bergen, van origine een kunstenaarsdorpje, geweldig!!! De omgeving, bossen, prachtige huizen en een enorm gezellig centrum met ook weer diverse, heel leuke interieurwinkels (hé wat vervelend, haha)

De mooie winkels Bergerac en Brechtje van Olsthoorn zijn zeker een bezoekje waard evenals de leuke winkel stadspaviljoen Noord.

Vanuit Schoorl op naar het huisje en de fietsen gepakt. Heerlijk door de duinen gefietst op naar het strand. Ons doel was strandpaviljoen Noord, een ontzettend gezellig paviljoen, aan het strand, met een heerlijke lunch/dinerkaart. En niet geheel onbelangrijk: ingericht in de stijl van Sissy Boy… Hoe leuk is dat….. GENIETEN!!!!

MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 8 MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 7 MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 9 MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 10

We begonnen buiten, in de zon en enorm genietend van de omgeving om ons heen. Het was er druk met mensen die het strand opzochten op deze mooie zonnige dag. En niet alleen mensen bezochten het strand…

MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 1

Na een heerlijk dag en avond op de fiets terug naar het huisje. Jaa,…. zegt mijn vriendin; door de duinen terug, is namelijk veel korter!!! Mmmm…. niet wetende dat er in de duinen ook andere “gasten” verblijven!!! Dus wij achter elkaar door de pikdonkere duinen gefietst, wat een spanning, want wat kwamen wij tegen…. Een kudde bizons…. wehhhhh snel door…. en gelukkig stonden ze niet op het fietspad, want anders waren wij zo gelanceerd!!!!

Na een heerlijk ontbijt de volgende dag op naar Haarlem, heerlijk centrum!!! De mannen naar Jopen bierbrouwerij voor de proeverijtjes, en wij… Tja,wij doken natuurlijk iedere interieur en kledingwinkel in!!!!

Uiteraard bezochten wij de Conceptstore “PORTRAIT HAARLEM”… Daar waren wij al eerder geweest, maar deze keer waren wij er nog meer weg van… Super!!!

MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 5 MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 4 MARIEKEREINTJES_ DAGJE BEACH GASTBLOG 6

Als jullie van een lekker biertje houden dan is de brouwerij in de Jope kerk een aanrader, heerlijk was het. Zelfs de bitterballen hebben bier als ingrediënt, zalig hartig!! Een wijntje of een frisje kan natuurlijk ook! Het was een heerlijk weekend waar wij met veel plezier op terug kijken!!!

See you!!!!

Liefs, Marieke

You Might Also Like

1 Comment

 • vriesmook@gmail.com'
  Anne-froukje
  10 maart 2016 at 10:28

  Hoi Marieke,

  Zo gek, ik had je geweldige blog nog niet eerder gelezen. Maar wat geniet ik van je leuke verhalen en je prachtige foto’s! Heerlijk :-)

  Lieve groetjes,
  Anne-Froukje
  (@kalmfn)

 • Leave a Reply