MOODBOARD #89 – WORRY LESS, LIVE MORE

Moodboard #89 — Worry less. Live more. | Peek Inside

Happy Monday! – Het is weer maandag en vandaag beginnen we met een frisse en heldere moodboard. Ik heb een heerlijk én vooral rustig weekendje achter de rug en jullie?

Ik heb afgelopen weekend wat dingen op een rijtje gezet voor de blog. Nieuwe recepten aan het uitschrijven voor de Kerst, maar ook voor Sinterklaas – ja echt waar! 😉 Op Pinterest worden de eerste Kerstfoto’s ook weer ‘gepind‘ en ik doe daar ook aan mee hoor, daar durf ik best voor uit te komen haha. Verder heb ik wat ideeën uitgewerkt voor een nieuwe stylingopdracht die binnenkort online komt!

De sfeerbeelden hierboven zijn ter inspiratie, maar als het goed is zal het niet zo licht worden. 😉 Ik hoop dat het net zo uitpakt als dat ik het in mijn hoofd heb zitten haha. Het eerste sfeerbeeld komt viaVarpunen (fijne blog!) en het tweede (eronder) komt via Lina Kanstrup. Tijdens deze styling zal ik ook een lekker gerechtje gaan maken, die dan ook weer terug te vinden is op mijn blog, hopelijk net zo mooi als deze Toscaanse witte bonen soep. Die ik helaas niet maak in zo’n mooie keuken. 😉 Ter decoratie komt er ook groen tijdens de styling.

Je begrijpt dat ik niet kan wachten om aan de slag te gaan! Stay tuned. 😉

Oh en de quote: “Worry Less. Live more.” design door mij én een reminder naar mijzelf. Ik heb daar nogal een handje van… helaas! 😉

Liefs, Angelina

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply