RECEPT: KOKOS-PORRIDGE MET PASSIEVRUCHT

Ik ben gek op havermout. Zowel koud als warm kan ik er intens van genieten, maar dat is ook meer afhankelijk van het seizoen of beter gezegd het weer van die dag πŸ˜‰

Ik vind het dan ook ontzettend jammer dat ik niet heb kunnen eten bij GrΓΈd in Kopenhagen. Er was ook zoveel te zien en ik wilde overal wel eten haha. Goede reden om nog eens terug te gaan. Heel vervelend! πŸ˜‰ Maar tot die tijd heb ik een porridge soort van geΓ―nspireerd op de porridge bij GrΓΈd.

Recept: Kokos-porridge met passievrucht | Peek Inside

En wees vooral niet te bang om zelf aan de slag te gaan en te variΓ«ren. Zo zijn er nog veel meer lekkere combinaties. Wellicht dat ik die hier ook nog te zijner tijd zal delen! πŸ˜‰ In ieder geval eerst deze voor een heerlijke combinatie van kokos en passievrucht.

Dit recept is ook ideaal – met een aantal aanpassingen – voor zowel de zomer als de winter. Wil je iets warms, volgen dan het onderstaande recept. En heb je het liever wat kouder bijvoorbeeld met warm weer. Dan doe je het havermout met het melk, water en een snufje zout in een kommetje even goed doorroeren en zet je het voor een nacht in de koelkast. De volgende morgen serveer je met kokossnippers en passievrucht.

recept-kokosporridgepassievrucht01-recept

Recept: Kokos-porridge met passievrucht | Peek Inside

Liefs, Angelina

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply