STYLING: DONKERE TAFELSTYLING (+ RECEPT)

Styling: Donkere tafelstyling (+ recept) | Peek Inside

 

Een donkere tafelstyling stond nog hoog op mijn ‘foodstyling-bucketlist‘. 😉 Het is niet in en in donker geworden, maar ik heb wel de sfeer kunnen creëren die ik wilde neerzetten. En wat is een tafelstyling zonder lekker recept? Precies dat dacht ik ook, daarom ook een recept voor een heerlijk dessert.

Dankzij fonQ kreeg ik de kans om deze van mijn bucketlist af te strepen. De prachtige collectie van Serax Pure, sloot perfect aan bij mijn idee en ze hebben nog veel meer mooie servies. De collectie Pure is ontworpen en gecreëerd door Pascale Naessens voor Serax. Voor haar is heerlijk koken met mooie keramiek pure romantiek. Ik ben verliefd en zou de hele servieslijn wel aan mijn collectie willen toevoegen.

Serax heeft trouwens niet alleen servies, maar ook toffe en unieke lampen. Het was even zoeken tussen de collecties aan servies, maar ik wist vrijwel gelijk dat ik met Serax aan de slag wilde. Naast het servies koos ik ook voor de theepot van Bredemijer. – Alle directe links naar de producten vindt je onderaan.

Het geheel fleurde ik op met veel groen, waaronder de artisjok. Dat is toch een pracht product en past naar mijn idee perfect in het geheel. Voor het recept koos ik voor oranje van de kakifruit en de blauwe bessen zodat het wel van het bordje zou afspringen. 😉

 

Styling: Donkere tafelstyling (+ recept) | Peek Inside

Styling: Donkere tafelstyling (+ recept) | Peek Inside

Styling: Donkere tafelstyling (+ recept) | Peek Inside

INTERIEUR BLOGGER PEEK INSIDE TAFELSTYLING FONQ HOMECRUSH_ RECEPT

Styling: Donkere tafelstyling (+ recept) | Peek Inside

Styling: Donkere tafelstyling (+ recept) | Peek Inside

Styling: Donkere tafelstyling (+ recept) | Peek Inside

 

De volgende producten via fonQ, overige is privé bezit:

Serax Pure mok
Serax Pure Ovaal bord groen (small)
Serax Pure Ovaal bord groen (medium)
Bredemeijer Jang Theepot
Leonardo placemats

Liefs, Angelina

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply