WOONPLANT VAN DE MAAND NOVEMBER

Dat het dé trend van 2015 is om je huis te vullen met verschillende planten, dat hoeven we je niet meer te vertellen toch? Maar welke planten nu echt het mooiste, leukste of makkelijkste zijn: daar vertellen we je graag wat meer over! Hoe die ene plant heet die je zo vaak op Instagram tegenkomt en welke planten de bloggers in huis hebben staan: dat lees je elke maand hier. En om het nog makkelijker te maken kun je deze planten ook direct shoppen bij FLEURDIRECT.NL. Handig!

DE SANSEVERIA

Sanseveria’s zijn één van de makkelijkste kamerplanten. Ze komen in allerlei soorten en maten en zijn te herkennen aan de recht omhoog groeiende bladeren. De meest bekende is de vrouwentong: die ene met die lange bladeren met een slag erin, waarvan de zijkanten geel zijn. Maar ook de Sanseveria met zwaardachtige groene stelen zie je steeds vaker. Water geven hoeft niet te vaak, gelukkig. Want sinds we al die cactussen en vetplantjes gewend zijn, zijn we daar misschien wel een beetje makkelijk in geworden 😉

WOONPLANT VAN DE MAAND OKTOBER FLEURDIRECT 6
WOONPLANT VAN DE MAAND OKTOBER FLEURDIRECT 3
WOONPLANT VAN DE MAAND OKTOBER FLEURDIRECT 5


SPECIAAL VOOR JOU: 15% KORTING OP ALLE GROENE KAMRERPLANTEN!
KLIK HIER EN GEBRUIK DE ACTIECODE homecrush.nl

WOONPLANT VAN DE MAAND OKTOBER FLEURDIRECT 1
WOONPLANT VAN DE MAAND OKTOBER FLEURDIRECT 2
aa6f6194382c68f456a933b621c51d98WOONPLANT VAN DE MAAND OKTOBER FLEURDIRECT 4

Zeker in de winter heb je niet altijd zin (en tijd!) om de deur uit te gaan voor een plantje. Fleurdirect maakt het zo makkelijk mogelijk voor je en biedt de mogelijkheid om online planten te bestellen, heerlijk vanuit je eigen huiskamer. Direct vanaf de kwekers, achteraf betalen en je eigen bezorgdag en tijdstip kiezen: handig!

MEER SANSEVERIA’S VAN FLEURDIRECT.NL:

654
321

Wat zijn ze leuk hè? Hebben we je enthousiast gemaakt over de Sanseveria (of was je dat al)? Dan hebben we namelijk goed nieuws: jij krijgt 15 procent korting op de Sanseveria, en alle andere groene kamerplanten. Yay! Ga naar FLEURDIRECT.NL en voer de actiecode homecrush.nl in bij de check-out. Volgende week inspireren we je graag weer met een nieuwe ‘woonplant van de maand’!

Liefs, HOMECRUSH_

*  de kortingscode is geldig tot en met 30 november 2015

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply